Restaurant & Frokost på Frederiksberg | Sans Souci

Aftenmenu

Vores aftenmenu indeholder, foretter, hovedretter, desert og ostebord med kaffe.

Aftenmenu

Proin tristique in a, amet. Varius laoreet aliquet nunc turpis malesuada integer euismod dictumst. Scelerisque pretium, euismod at amet adipiscing arcu nulla in molestie.

Foretter

Rejecocktail af håndpillede rejer
129,-
- med avocado, tomat, sprød salat og thousand island dressing
Rørt tartar
125,-
-af kvieinderlår med cornichoner, kapers og urter
Serveres med æggeblomme
Røget laks (Daniel Letz)
125,-
- med peberrodscreme, friterede kapers, ørredrogn og urter
Tarteletter med høns i asparges
75,-

Hovedretter

Helstegt rødtunge
275,-
– serveres med kartofler, brunet smør og salat
Wienerschnitzel
210,-
- med det hele
Gammeldags oksesteg
175,-
-med karamelliserede perleløg og grønne bønner
Serveres med kartofler og skysovs
En hyldest til Dorte Bülow
Oksefilet
245,-
– med kartofler, pebersauce og bløde løg
Ribeye fra Freygaard
285,-
(Kåret som verdens bedste Ribeye)
- med bearnaise, fritter og rødvinssauce
Tarteletter med høns i asparges
145,-
Sans Souci gryde
175,-
- klassisk paprikagryde
Serveres med ris
Forloren hare
175,-
- med flødesovs og ribsgelé
Serveres med kartofler, ærter og gulerødder

Tilbehør

Grøn salat
45,-
Fritter
45,-
Grønsager
45,-

Dessert

Gammeldags æblekage
85,-
Citronfromage
85,-
Petit four 3 stk
55,-
- spørg venligst tjeneren

Ost

3 slags Ost
115,-
Kaffe pr person
25,-
Serveres i Bing og Grøndahl Blå tone